Urinegeur verwijderen - 1008001

Artikel 2 van 3
€ 21,50 (inclusief btw)

Urinegeur verwijderaar, geur neutralisator. Met deze urinegeur verwijderaar heeft u geen onaangename geurtjes meer.
 

Werking
De Geur Neutralisator is een innovatieve spray die onaangename  geurtjes geheel laat verdwijnen. De unieke eigenschappen zorgen voor het volledig afbreken  van ongewenste geuren van bijvoorbeeld geuroverlast bij incontinentie, brandlucht, tabakslucht, rioollucht en geuren van organisch, chemisch, dierlijk en medisch afval.


Samenstelling en gebruik
De Geur Neutralisator is samengesteld op basis van essentiële oliën en water en werkt meteen. Er is maar een minimale dosering nodig voor een vier tot zes uur durende werking. Tweemaal sprayen is voldoende om nare geurtjes in een ruimte van 50-75 m3 te laten verdwijnen.
 

Kenmerken
.  De Abena Geur Neutralisator is verkrijgbaar in een flacon van 150 ml.
.  De spray is milieuvriendelijk, bevat geen drijfgassen en werkt meteen.

 

Discrete verpakking
Al onze artikelen worden discreet verpakt en verzonden.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen


Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen of Whatsappen op nummer 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen

© 2013 - 2024 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.