Wegwerp incontinentiebroek voor licht tot matig urineverlies - Absorin Comfort Pants Slimfit

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 21,95 (inclusief btw)

Wegwerp anatomisch incontinentiebroek voor actieve, zelfredzame mensen, de Absorin Pants Slimfit. Dit wegwerp incontinentiebroekje van Absorin is een absorberend verband en broekje in één. Het kan aangetrokken en gedragen worden als gewoon ondergoed. Het type Slimfit is geschikt bij licht tot matig urineverlies.

Weggooi incontinentiebroekje
 

Perfecte vorm:Door de anatomische vorm, volledige elastische omsluiting rond de heupen en keuzemogelijkheden in confectiematen, sluit Absorin Comfort Pants onder alle omstandigheden perfect aan op het lichaam.
   
Comfortabel:Alle producten van Absorin Comfort zijn voorzien van een Cottonfeel-buitenlaag. Cottonfeel geeft de producten een stretch- en ademend effect. De producten voelen aan als katoen en zijn zeer comfortabel te dragen. Dit product heeft de vorm van een gewoon broekje waardoor het heel prettig draagt.
   
Anti-lekrandjes:De speciale vochtwerende anti-lekrandjes zorgen dat grote hoeveelheden urine binnen het verband blijven en worden opgenomen. Ook bij dunne ontlasting voorkomen de opstaande randjes lekkage. Discretie en zekerheid zijn gewaarborgd.
   
Maximale absorptie:Alle producten van Absorin Comfort zijn op unieke wijze samengesteld om maximale absorptie, comfort, discretie en zekerheid te bieden.


 

Hieronder vindt u de specificaties per maat.
     
  Heupomvang:    Absorptie:    Aantal in verpakking:
    :  tot  120 cm800  ml14  stuks
L:tot  145 cm800  ml14  stuks


 

Absorin Comfort Pants absorptiecapaciteit


 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen


Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen of Whatsappen op nummer 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen

© 2013 - 2023 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanaf 1 augustus zijn wij op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.