Reinigende schuim voor incontinentie, Klinion Personal Care Wash & Care Foam - 3800-1

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 10,25 € 7,99 (inclusief btw)

Reinigende schuim voor incontinentie. Klinion Personal Care, spuitbus met reinigende schuim; voor het verwijderen van ontlasting of hardnekkig vuil.
 

Schuim vervaardigt uit natuurlijk melkserum; dat qua eigenschappen overeenkomt met de eigenschappen van de huid. De huid behoudt hierdoor zijn eigen beschermende werking. Het schuim is pH neutraal, geeft geen huidirritatie en is daardoor geschikt voor elk huidtype.


Het schuim verbetert de natuurlijke huidfunctie en de soepelheid van de huid, werkt preventief en helend; ook geschikt voor de oudere, gevoelige en droge huid.
 

Te gebruiken voor:
.  Het verwijderen van ontlasting of hardnekkig vuil.
.  Natuurlijke huidfunctie.
.  Soepelheid huid.


Gebruiksadvies:
Spuitbus schudden en het schuim op een afstand van 20cm op de huid spuiten. Daarna afnemen met een vochtig washandje en de huid afdrogen.

 

Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen

© 2013 - 2023 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.