Wegwerp incontinentiebroekjes voor overdag, Absorin Comfort Pants Plus - Large, 1235-A

Artikel 8 van 18
€ 14,95 (inclusief btw)

Wegwerp ondergoed voor incontinentie, de Absorin Comfort Pants. Dit wegwerp incontinentiebroekje is van Absorin. Deze wegwerp absorberende incontinentiebroekjes kunnen gebruikt worden als gewoon ondergoed en zijn geschikt voor licht tot matig urineverlies en/of bij licht ontlastingverlies.

 

Perfecte vorm:Door de anatomische vorm, volledige elastische omsluiting rond de heupen en keuzemogelijkheden in confectiematen, sluit Absorin Comfort Pants onder alle omstandigheden perfect aan op het lichaam.
   
Comfortabel:Alle producten van Absorin Comfort zijn voorzien van een Cottonfeel-buitenlaag. Cottonfeel geeft de producten een stretch- en ademend effect. De producten voelen aan als katoen en zijn zeer comfortabel te dragen. Dit product heeft de vorm van een gewoon broekje waardoor het heel prettig draagt.
   
Anti-lekrandjes:De speciale vochtwerende anti-lekrandjes zorgen dat grote hoeveelheden urine binnen het verband blijven en worden opgenomen. Ook bij dunne ontlasting voorkomen de opstaande randjes lekkage. Discretie en zekerheid zijn gewaarborgd.
   
Maximale absorptie:Alle producten van Absorin Comfort zijn op unieke wijze samengesteld om maximale absorptie, comfort, discretie en zekerheid te bieden.


 

Maatvoering (meet op het heupbot)
.Medium, heupomvang van 120 tot 145 cm, absorptie 1400 ml.
.Large, heupomvang van 145 tot 165 cm, absorptie 1400 ml.
.X-Large, heupopvang > 165 cm, absorptie 1500 ml.

 

Kenmerken
Dit product wordt verpakt met 14 stuks.
.De kleur is Katoenwit.
.De maat is large.
.De absorptie is 1.400 ml.
.Dit broekje is geschikt voor een heupomvang > 165 cm.
  
      

 

Discrete verpakking
Al onze artikelen worden discreet verpakt en verzonden.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen


Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen of Whatsappen op nummer 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen

© 2013 - 2024 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.