Incontinentiematras, Presstige Prima Care

Artikelnummer: 10500-9020014
Artikel 1 van 2
€ 295,00 (inclusief btw)

Incontinentiematras. Drukverdelend en ondersteunend incontinentie zorgmatras. Het PressTige Prima Care zorgmatras is een duurzaam, drukverdelend en ondersteunend zorgmatras, welke zich kenmerkt door een optimale materiaalstabiliteit.
 

PressTige Prima Care
Het PressTige Prima Care zorgmatras is gemaakt van HRC-schuim. HRC staat voor High Resilience Climate, welke de opvolger is van het traditionele HR-schuim. HRC kenmerkt zich door zijn stabiliteit gedurende het gebruik, welke tot 40% meer behouden blijft dan conventionele schuimsoorten, welke worden toegepast binnen de zorgmarkt. Het matras wordt ingezet als preventief basis matras binnen de strijd tegen decubitus en heeft zijn waarde meer dan bewezen binnen verpleeg-,verzorgings- en ziekenhuizen.
 

Specificaties:
Hoogte:14 cm
Samenstelling:HRC ondersteunend en drukverdelend schuim
Voorzien van:Incontinentiehoes


Incontinentie hoes (PU-hoes)
De Deron incontinentie hoes verlengt de levensduur van het matras. Het PU-gecoate materiaal beschermt het matras tegen vuil en vocht en zorgt daarnaast voor de juiste ventilatie. De hoes is bi-elastisch, anti-allergisch, machinaal wasbaar tot 95°C en is eenvoudig te reinigen met desinfectantia.

 

Discrete verpakking
Al onze artikelen worden discreet verpakt en verzonden.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen


Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen of Whatsappen op nummer 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen

© 2013 - 2024 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.