Incontinentiematras, AD-matras, Presstige Medium Care - 1804-902014

Vorige Artikel 2 van 2
€ 495,00 (inclusief btw)

Incontinentiematras. Het PressTige Medium Care zorgmatras is een drukverlagend anti-decubitus matras dat zich kenmerkt in duurzaamheid en comfort.
 

AD-matras Presstige Medium Care
 

Het PressTige Medium Care zorgmatras is gemaakt uit een combinatie van HRC-schuim met een visco-elastische Viscopore schuimlaag. HRC staat voor High Resilience Climate, welke de opvolger is van het traditionele HR-schuim. HRC kenmerkt zich door zijn stabiliteit gedurende
het gebruik, welke tot 40% meer behouden blijft dan conventionele schuimsoorten, welke worden toegepast binnen de zorgmarkt. 
 

Slaapcomfort

Viscopore is door haar unieke vervaardigingsmethodiek in staat om zeer zware belastingen aan te kunnen voor langere periodes. Doordat er tijdens het productieproces géén olieimpregnatie wordt toegepast, blijft de openheid van de celstructuur gewaarborgd.
Het matras wordt ingezet als preventief matras ter voorkoming van decubitus tot en met categorie 2.
 

Eigenschappen zorgmatras Presstige Basic Care

 

Specificaties:
Onderlaag:10cm HRC ondersteunend en drukverdelend schuim
Toplaag:4cm Viscopore drukverlagend schuim
Voorzien van:Incontinentiehoes in twee kleuren


Incontinentie hoes (PU-hoes)
De Deron incontinentie hoes verlengt de levensduur van het matras. Het PU-gecoate materiaal beschermt het matras tegen vuil en vocht en zorgt daarnaast voor de juiste ventilatie. De hoes is bi-elastisch, anti-allergisch, machinaal wasbaar tot 95°C en is eenvoudig te reinigen met desinfectantia.

 

Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.

Winkel tweedehands hulpmiddelen
© 2013 - 2022 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanaf 1 augustus zijn wij op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.