Verzorgende crême bij incontinentie, Klinion Personal Care barriere crême - 4100

Vorige Artikel 6 van 6
€ 9,50 € 7,99

Deze verzorgende crème is een beschermende crème die u kunt gebruiken als u incontinent bent. Deze crème beschermt tegen lichaamsvocht. De crème verbetert de natuurlijke huidfunctie en soepelheid van de huid, werkt preventief en helend; ook geschikt voor de oudere huid.

 

Uitleg van de crème 
Barrier cream vormt een barrière-filmlaagje op de huid. Het hoofdbestanddeel is natuurlijk melkserum, dat qua eigenschappen overeenkomt met de eigenschappen van de huid. De huid behoudt hierdoor zijn eigen beschermende werking. De crème is op basis van een water-/olie-emulsie, pH neutraal, geeft geen huidirritatie en is daardoor geschikt voor elk huidtype. De crème verbetert de natuurlijke huidfunctie en soepelheid van de huid, werkt preventief en helend; ook geschikt voor de oudere huid.

 

Kenmerken:
.     Deze barrière crème vormt een barrière op de huid en beschermt de huid tegen de inwerking van vocht, zoals urine en/of ontlasting.
.Huid pH neutraal.
.De créme is geschikt voor elk huidtype.
.De inhoud is 150 ml.
.Het kan gebruikt worden ter voorkoming van smetten.
.Bijzonder geschikt om de oudere, gevoelige en extreem droge huid te beschermen tegen verder uitdroging.
.Kan gebruikt worden onder compressiezwachtels.
.Het hoofdbestanddeel is melkserum.
.Dankzij de verpakking is Klinion Personal Care duidelijk herkenbaar. De kleur paars wordt gebruikt voor zalven en oliën voor de speciale verzorging.
  
 
Gebruikersadvies:
.Reinig eerst de huid.
.Breng een niet te dikke laag aan op de huid.
.Verdeel de créme goed en masseer de créme in.

 

Thuiszorgwinkel Driebergen

 

Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een webwinkel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 10 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.

Thuiszorgwinkel voor tweedehands- en nieuwe thuiszorrghulpmiddelen

© 2013 - 2023 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.