Wegwerp incontinentiebroekjes voor overdag, Absorin Comfort Pants Plus - X-Large, 1245-A

Vorige Artikel 9 van 18 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)

Wegwerp incontinentiebroek, de Absorin Comfort Pants. Dit wegwerp incontinentiebroekje is van Absorin. Deze wegwerp absorberende incontinentiebroekjes kunnen gebruikt worden als gewoon ondergoed en is geschikt voor licht tot matig urineverlies en/of bij licht ontlastingverlies.
 

De Absori Comfort Pant is een absorberend verband en broekje in één. De Comfort Pants is zeer geschikt voor actieve, zelfredzame mensen. Eenvoudig aan te trekken ook voor de wat grotere tot obese gebruiker.


Weggooi incontinentiebroekje

 

Perfecte vorm:Door de anatomische vorm, volledige elastische omsluiting rond de heupen en keuzemogelijkheden in confectiematen, sluit Absorin Comfort Pants onder alle omstandigheden perfect aan op het lichaam.
   
Comfortabel:Alle producten van Absorin Comfort zijn voorzien van een Cottonfeel-buitenlaag. Cottonfeel geeft de producten een stretch- en ademend effect. De producten voelen aan als katoen en zijn zeer comfortabel te dragen. Dit product heeft de vorm van een gewoon broekje waardoor het heel prettig draagt.
   
Anti-lekrandjes:De speciale vochtwerende anti-lekrandjes zorgen dat grote hoeveelheden urine binnen het verband blijven en worden opgenomen. Ook bij dunne ontlasting voorkomen de opstaande randjes lekkage. Discretie en zekerheid zijn gewaarborgd.
   
Maximale absorptie:Alle producten van Absorin Comfort zijn op unieke wijze samengesteld om maximale absorptie, comfort, discretie en zekerheid te bieden.Maatvoering (meet op het heupbot)
. Medium, heupomvang van 120 cm, absorptie 1400 ml.
. Large, heupomvang van 145 cm, absorptie 1400 ml.
. X-Large, heupopvang van 165 cm, absorptie 1500 ml.

 

Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De winkel is elke dag open van 9 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen: 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.

Winkel tweedehands hulpmiddelen

 

© 2013 - 2023 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.