Incontinentieverband, inlegger Absorin Comfort Sanette Day Extra - 10517320

Artikel 4 van 12
€ 14,95 (inclusief btw)

Incontinentieverband, anatomisch inlegverband. Deze inlegger voor incontinentie, Absorin Comfort Sanette, is geschikt voor matig tot zwaar urineverlies en/of bij licht ontlastingverlies. Comfort Sanette inlegverband wordt gefixeerd met een Absorin fixatiebroekje, Absorin Fix of goed aansluitend elastisch ondergoed. De Absorin Comfort Sanette is een inlegverband voor extra lange draagduur.
 


 

Kenmerken:
•  Door de anatomische vorm sluit Absorin Comfort Sanette onder alle omstandigheden perfect aan op het lichaam.
 
Alle producten van Absorin Comfort zijn voorzien van een Cottonfeel-buitenlaag. Cottonfeel geeft de producten een stretch- en ademend effect. De producten voelen aan als katoen en zijn zeer comfortabel te dragen. Daarnaast hebben de verbanden een zacht aflopend absorptiekussen; voor extra comfort en ter voorkoming van drukplekken (met name in de zwaardere systemen).
 
De speciale vochtwerende antilekrandjes zorgen dat grote hoeveelheden urine binnen het verband blijven en worden opgenomen. Ook bij dunne ontlasting voorkomen de opstaande randjes lekkage. Discretie en zekerheid zijn gewaarborgd.
 
Alle producten van Absorin Comfort zijn op unieke wijze samengesteld om maximale absorptie, comfort, discretie en zekerheid te bieden. Dit noemen wij het Fast Dry Concept.

 

Specificaties:
•  Absorptievermogen:2150 ml
•  Aantal in een pak:20 stuks

 

Aanbevolen ondergoed:
Comfort Sanette inlegverband wordt gefixeerd met een Absorin fixatiebroekjeAbsorin Fix Micro Comfort of goed aansluitend elastisch ondergoed.


Aanleginstructies voor Sanette
Hier vindt u tips om de Sanette te dragen.
 

Verschillende uitvoeringen:
Absorin Comfort Sanette is slechts één van de vele incontinentieproducten van Absorin Comfort. Absorin Comfort Sanette heeft producten in verschillende absorptiecapaciteiten; voor het verlies van enkele druppels tot het verlies van meerdere malen de gehele blaasinhoud. Hieronder ziet u het overzicht:


Incontinentieverband, inlegger Sanette
 

Uitvoeringen Absorin Comfort Sanette:
  

10517308

Absorin Comfort Sanette Day Light voor matig urine- en ontlastingsverlies gedurende de dag, 1250 ml.
  
10517320Absorin Comfort Sanette Day Extra voor gemiddeld urine- en ontlastingsverlies gedurende de dag, 2150 ml.
  
10517330Absorin Comfort Sanette Night voor matig tot zwaar urineverlies tijdens de dag en nacht, 2600 ml.
  
10517340Absorin Comfort Sanette Night/Heavy voor veel urineverlies tijdens de nacht, 3350 ml.

 

Discrete verpakking
Al onze artikelen worden discreet verpakt en verzonden.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen


Winkel voor incontinentie
Winkel voor incontinentie is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. 

Als u vragen heeft over de producten dan kunt u ons altijd bellen of Whatsappen op nummer 0343 - 515 472 of mailen naar info@zorgpluspunt.nl.
 

Winkel voor incontinentie hulpmiddelen

© 2013 - 2024 Winkel voor incontinentie producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.